Het fotoboek van Ideaal

Berging Lancaster bommenwerper Zelhem

Het vliegtuigwrak, dat gevonden is aan de Hummeloseweg in Zelhem, is inderdaad een Lancaster bommenwerper. Dat heeft bergingsofficier Kappert bevestigd. Het is nog niet zeker of het inderdaad de ED470 is, zoals tot nu toe wordt aangenomen. Volgens majoor Arie Kappert van Defensie zijn er bij de bergingswerkzaamheden verschillende resten opgegraven die erop duiden dat het vliegtuig inderdaad een Lancaster is.

Ga naar het nieuwsbericht   Terug naar het overzicht van fotoboeken

Dit fotoboek is toegevoegd op: 15-10-2013
De foto's in dit fotoboek zijn gemaakt door: Gerrie Evers
Aantal foto's in dit fotoboek: 82

Uitleg van het fotoboek

U kunt verder bladeren door op de zijkanten van de foto te klikken. Onder de foto ziet u een carousel van kleine foto's. Hiermee kunt u snel een bepaalde foto opzoeken.

U kunt inzoomen door op het midden van de foto te klikken. Het fotoboek opent dan op het volledige scherm. Door naast de foto of op het kruisje in de rechterbovenhoek te klikken, gaat u weer terug.

Een foto opslaan kan niet als u ingezoomd hebt. In de normale stand kunt u met de rechtermuisknop een foto opslaan. Let op! Foto's mogen alleen voor prive doeleinden gebruikt worden. Lees voor meer infomratie onze disclaimer.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook

Terug naar het overzicht van fotoboeken