Het fotoboek van Ideaal

Volksfeest in Hummelo (woensdagmiddag)

Ruiters, schutters, bielemannen en kinderen vertrokken, voorafgegaan door muziekvereniging De Eendracht, naar het Rentmeestershuis. Bij het Rentmeestershuis werd het vaandel geslagen voor de familie Van Rechteren Limpurg, waarna de kinderen de ballonnen opgelaten. Hierna kwam de optocht door het dorp van ruiters, schutters en bielemannen, waarbij op diverse plaatsen het vaandel werd geslagen. 's Middags was er vogelschieten en ringrijden te paard.

Terug naar het overzicht van fotoboeken

Dit fotoboek is toegevoegd op: 10-09-2015
De foto's in dit fotoboek zijn gemaakt door: Marian Oosterink
Aantal foto's in dit fotoboek: 78

Uitleg van het fotoboek

U kunt verder bladeren door op de zijkanten van de foto te klikken. Onder de foto ziet u een carousel van kleine foto's. Hiermee kunt u snel een bepaalde foto opzoeken.

U kunt inzoomen door op het midden van de foto te klikken. Het fotoboek opent dan op het volledige scherm. Door naast de foto of op het kruisje in de rechterbovenhoek te klikken, gaat u weer terug.

Een foto opslaan kan niet als u ingezoomd hebt. In de normale stand kunt u met de rechtermuisknop een foto opslaan. Let op! Foto's mogen alleen voor prive doeleinden gebruikt worden. Lees voor meer infomratie onze disclaimer.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook

Terug naar het overzicht van fotoboeken