Het fotoboek van Ideaal

Noaberplicht in de Achterhoek

Op veel plaatsen zijn de oude gebruiken van vroeger verdwenen, maar soms duikt er nog iets op van deze gebruiken, zoals de noaberplicht. Eén van de onderdelen van de noaberplicht is dat, wanneer een buurman en buurvrouw gaan verhuizen, je helpt met het verhuizen. Je brengt ze naar de nieuwe stek. Dit gebeurde zaterdag, toen inwoners van de Talmastraat in Zelhem op de bakfiets naar hun nieuwe onderkomen aan de Prinses Beatrixstraat werden gebracht.

Ga naar het nieuwsbericht   Terug naar het overzicht van fotoboeken

Dit fotoboek is toegevoegd op: 01-05-2016
De foto's in dit fotoboek zijn gemaakt door: Jan Wolsink
Aantal foto's in dit fotoboek: 10

Uitleg van het fotoboek

U kunt verder bladeren door op de zijkanten van de foto te klikken. Onder de foto ziet u een carousel van kleine foto's. Hiermee kunt u snel een bepaalde foto opzoeken.

U kunt inzoomen door op het midden van de foto te klikken. Het fotoboek opent dan op het volledige scherm. Door naast de foto of op het kruisje in de rechterbovenhoek te klikken, gaat u weer terug.

Een foto opslaan kan niet als u ingezoomd hebt. In de normale stand kunt u met de rechtermuisknop een foto opslaan. Let op! Foto's mogen alleen voor prive doeleinden gebruikt worden. Lees voor meer infomratie onze disclaimer.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook

Terug naar het overzicht van fotoboeken