P2000 brandweer monitorDatum melding: 18-08-2018 - Tijdstip melding: 20:23:14 - Situatie: PRIORITEIT 2
Politie met gepaste spoed naar Vorden

Het fotoboek van Ideaal

Hummelo in de ban van de Giro

Komend weekend is het zover en zal de Giro D'Italia door de regio trekken. De deelnemers aan de Giro zullen op zondag de gemeenten Bronckhorst, Berkelland, Lochem en Zutphen aandoen. Tussen 14.10 en 14.45 uur zal de Giro Bronckhorst binnenrollen. Rondom de Giro zijn tal van activiteiten georganiseerd door ondernemers, horeca en enthousiastelingen. Op tal van plaatsen kleurt het straatbeeld nu al roze, de kleur van de Giro, zoals bijvoorbeeld in Hummelo.

Ga naar het nieuwsbericht   Terug naar het overzicht van fotoboeken

Dit fotoboek is toegevoegd op: 03-05-2016
De foto's in dit fotoboek zijn gemaakt door: Marian Oosterink
Aantal foto's in dit fotoboek: 14

Uitleg van het fotoboek

U kunt verder bladeren door op de zijkanten van de foto te klikken. Onder de foto ziet u een carousel van kleine foto's. Hiermee kunt u snel een bepaalde foto opzoeken.

U kunt inzoomen door op het midden van de foto te klikken. Het fotoboek opent dan op het volledige scherm. Door naast de foto of op het kruisje in de rechterbovenhoek te klikken, gaat u weer terug.

Een foto opslaan kan niet als u ingezoomd hebt. In de normale stand kunt u met de rechtermuisknop een foto opslaan. Let op! Foto's mogen alleen voor prive doeleinden gebruikt worden. Lees voor meer infomratie onze disclaimer.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook

Terug naar het overzicht van fotoboeken