Het fotoboek van Ideaal

Politieauto betrokken bij aanrijding met trein

Een politieauto is zaterdagavond op de Havenstraat in botsing gekomen met een trein. Niemand raakte gewond. Een agent achtervolgde rond 22.40 uur een auto die even daarvoor een stopteken van de politie had genegeerd. De agent maakte hierbij gebruik van zwaailicht en sirene. Op de spoorwegovergang kwam de politieauto in botsing met de trein die vanaf het station in Wehl op weg was naar het station in Doetinchem.

Ga naar het nieuwsbericht   Terug naar het overzicht van fotoboeken

Dit fotoboek is toegevoegd op: 19-06-2016
De foto's in dit fotoboek zijn gemaakt door: Jaimy Buunk
Aantal foto's in dit fotoboek: 11

Uitleg van het fotoboek

U kunt verder bladeren door op de zijkanten van de foto te klikken. Onder de foto ziet u een carousel van kleine foto's. Hiermee kunt u snel een bepaalde foto opzoeken.

U kunt inzoomen door op het midden van de foto te klikken. Het fotoboek opent dan op het volledige scherm. Door naast de foto of op het kruisje in de rechterbovenhoek te klikken, gaat u weer terug.

Een foto opslaan kan niet als u ingezoomd hebt. In de normale stand kunt u met de rechtermuisknop een foto opslaan. Let op! Foto's mogen alleen voor prive doeleinden gebruikt worden. Lees voor meer infomratie onze disclaimer.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook

Terug naar het overzicht van fotoboeken