Het fotoboek van Ideaal

Pompoenen bij De Stek in Zelhem

Het pompoenenseizoen is weer volop begonnen bij Biozorgkwekerij De Stek in Zelhem. Net als voorgaande jaren hebben Jos en Maria Aaldering weer alles in het werk gesteld om hun kas om te toveren tot een sfeervolle omgeving. Groepen en kinderpartijtjes, maar ook individuen en vriendinnen kunnen er terecht voor het uithollen van een halloweenpompoen als sfeerlicht en het maken van een bloemstuk met pompoen. Voor velen is een bezoekje aan de sfeervolle kas al een dagje uit. Tot 1 november zijn er bijna iedere dag workshops. Meer informatie is te vinden op www.aaldering-destek.nl.

Ga naar het nieuwsbericht   Terug naar het overzicht van fotoboeken

Dit fotoboek is toegevoegd op: 01-10-2016
De foto's in dit fotoboek zijn gemaakt door: Arno Wolsink
Aantal foto's in dit fotoboek: 60

Uitleg van het fotoboek

U kunt verder bladeren door op de zijkanten van de foto te klikken. Onder de foto ziet u een carousel van kleine foto's. Hiermee kunt u snel een bepaalde foto opzoeken.

U kunt inzoomen door op het midden van de foto te klikken. Het fotoboek opent dan op het volledige scherm. Door naast de foto of op het kruisje in de rechterbovenhoek te klikken, gaat u weer terug.

Een foto opslaan kan niet als u ingezoomd hebt. In de normale stand kunt u met de rechtermuisknop een foto opslaan. Let op! Foto's mogen alleen voor prive doeleinden gebruikt worden. Lees voor meer infomratie onze disclaimer.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook

Terug naar het overzicht van fotoboeken