Het fotoboek van Ideaal

Koninklijke onderscheidingen Oude IJsselstreek

Woensdag heeft burgemeester Otwin van Dijk van de gemeente Oude IJsselstreek 7 Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. De uitreiking vond plaats in de theaterzaal van de DRU Cultuurfabriek. De onderscheidingen gingen naar mevrouw Fien Driessen-Wenting uit Terborg, mevrouw Hannie Ruesink-Zeevalkink uit Terborg, de heer Jan Peters uit Breedenbroek, de heer Jan Leuverink uit Terborg, de August van Onna uit Terborg en de heer Andre van Eekeren uit Ulft.

Ga naar het nieuwsbericht   Terug naar het overzicht van fotoboeken

Dit fotoboek is toegevoegd op: 26-04-2017
De foto's in dit fotoboek zijn gemaakt door: Mieke van den Brink
Aantal foto's in dit fotoboek: 25

Uitleg van het fotoboek

U kunt verder bladeren door op de zijkanten van de foto te klikken. Onder de foto ziet u een carousel van kleine foto's. Hiermee kunt u snel een bepaalde foto opzoeken.

U kunt inzoomen door op het midden van de foto te klikken. Het fotoboek opent dan op het volledige scherm. Door naast de foto of op het kruisje in de rechterbovenhoek te klikken, gaat u weer terug.

Een foto opslaan kan niet als u ingezoomd hebt. In de normale stand kunt u met de rechtermuisknop een foto opslaan. Let op! Foto's mogen alleen voor prive doeleinden gebruikt worden. Lees voor meer infomratie onze disclaimer.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook

Terug naar het overzicht van fotoboeken