Het fotoboek van Ideaal

Koninklijke onderscheidingen Bronckhorst

De dag voor Koningsdag zijn weer de Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Drie Bronckhorster inwoners ontvingen uit handen van burgemeester Marianne Besselink deze onderscheiding. De heer mr. F.A.M. Bakx uit Vorden, Ridder in de Orde van Oranje Nassau, en heren G. Vlogman en H.J. Berenpas ook uit Vorden, allebei Lid in de Orde van Oranje Nassau. Ze kregen hun onderscheiding tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis in Hengelo.

Ga naar het nieuwsbericht   Terug naar het overzicht van fotoboeken

Dit fotoboek is toegevoegd op: 26-04-2017
De foto's in dit fotoboek zijn gemaakt door: Mirjam Kuiperij
Aantal foto's in dit fotoboek: 14

Uitleg van het fotoboek

U kunt verder bladeren door op de zijkanten van de foto te klikken. Onder de foto ziet u een carousel van kleine foto's. Hiermee kunt u snel een bepaalde foto opzoeken.

U kunt inzoomen door op het midden van de foto te klikken. Het fotoboek opent dan op het volledige scherm. Door naast de foto of op het kruisje in de rechterbovenhoek te klikken, gaat u weer terug.

Een foto opslaan kan niet als u ingezoomd hebt. In de normale stand kunt u met de rechtermuisknop een foto opslaan. Let op! Foto's mogen alleen voor prive doeleinden gebruikt worden. Lees voor meer infomratie onze disclaimer.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook

Terug naar het overzicht van fotoboeken