Het fotoboek van Ideaal

Open dag bij schaapskudde Warnsveld

Zondag was er een open dag bij schaapskudde 't Niejboer in Warnsveld. Rondom de schaapskooi waren er diverse activiteiten en kon men zien wat er allemaal van schapenwol gemaakt kan worden. Met paard en wagen kon een bezoek gebracht worden aan het vlakbij gelegen natuurgebied 't Grote Veld. Daar was de schaapskudde te zien en kon men de herder in actie zien. Ook vanwege het mooie weer, brachten veel mensen een bezoekje aan de schaapskooi en -kudde.

Ga naar het nieuwsbericht   Terug naar het overzicht van fotoboeken

Dit fotoboek is toegevoegd op: 30-04-2017
De foto's in dit fotoboek zijn gemaakt door: Arno Wolsink
Aantal foto's in dit fotoboek: 37

Uitleg van het fotoboek

U kunt verder bladeren door op de zijkanten van de foto te klikken. Onder de foto ziet u een carousel van kleine foto's. Hiermee kunt u snel een bepaalde foto opzoeken.

U kunt inzoomen door op het midden van de foto te klikken. Het fotoboek opent dan op het volledige scherm. Door naast de foto of op het kruisje in de rechterbovenhoek te klikken, gaat u weer terug.

Een foto opslaan kan niet als u ingezoomd hebt. In de normale stand kunt u met de rechtermuisknop een foto opslaan. Let op! Foto's mogen alleen voor prive doeleinden gebruikt worden. Lees voor meer infomratie onze disclaimer.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook

Terug naar het overzicht van fotoboeken