Het fotoboek van Ideaal

ONK en NK zijspan in Oss

Zondag werd er op het circuit de Witte Ruijsheuvel in Oss het ONK en NK zijspan verreden. In de NK klasse behaalden Bjorn Roes en Peter Beunk de eerste plaats. Nike Sesink en Roy Bijenhof, Hans Garritsen en Rick Wiegerink, Sven Wisselink en Dave Robben respectievelijk een 3e,9e en 11e plaats. In de ONK klasse behaalden Koen Hermans en Kenny van Gaalen de 6e plaats. Daniel Willemsen met Robbie Bax, Gert van Werven/ Siebe van der Putten eindigden als 2e en 4e.

Terug naar het overzicht van fotoboeken

Dit fotoboek is toegevoegd op: 30-04-2017
De foto's in dit fotoboek zijn gemaakt door: Theo Seesing
Aantal foto's in dit fotoboek: 36

Uitleg van het fotoboek

U kunt verder bladeren door op de zijkanten van de foto te klikken. Onder de foto ziet u een carousel van kleine foto's. Hiermee kunt u snel een bepaalde foto opzoeken.

U kunt inzoomen door op het midden van de foto te klikken. Het fotoboek opent dan op het volledige scherm. Door naast de foto of op het kruisje in de rechterbovenhoek te klikken, gaat u weer terug.

Een foto opslaan kan niet als u ingezoomd hebt. In de normale stand kunt u met de rechtermuisknop een foto opslaan. Let op! Foto's mogen alleen voor prive doeleinden gebruikt worden. Lees voor meer infomratie onze disclaimer.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook

Terug naar het overzicht van fotoboeken