Het fotoboek van Ideaal

Achterhoek doet het goed bij motorsport

Het Nederlandse team Bax-Kunnas/Willemsen-Bak en Hermans-van Gaalen hebben de landenwedstrijd Zijspannen gewonnen in Cingoli in Italië. (foto: Theo Seesing)rnrnJoey den Besten van het Performance Racing Achterhoek team pakt de IRRC Supersport titel in Frohburg in Duitsland. (foto: www.racesport.nl)rnrnBjörn Berendsen uit Hengelo wint beide manches in de DMX klasse op het motorsportpark Gelderland-Midden. (foto: Theo Seesing)

Terug naar het overzicht van fotoboeken

Dit fotoboek is toegevoegd op: 30-09-2017
De foto's in dit fotoboek zijn gemaakt door: Diversen
Aantal foto's in dit fotoboek: 3

Uitleg van het fotoboek

U kunt verder bladeren door op de zijkanten van de foto te klikken. Onder de foto ziet u een carousel van kleine foto's. Hiermee kunt u snel een bepaalde foto opzoeken.

U kunt inzoomen door op het midden van de foto te klikken. Het fotoboek opent dan op het volledige scherm. Door naast de foto of op het kruisje in de rechterbovenhoek te klikken, gaat u weer terug.

Een foto opslaan kan niet als u ingezoomd hebt. In de normale stand kunt u met de rechtermuisknop een foto opslaan. Let op! Foto's mogen alleen voor prive doeleinden gebruikt worden. Lees voor meer infomratie onze disclaimer.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook

Terug naar het overzicht van fotoboeken