P2000 brandweer monitorDatum melding: 21-08-2018 - Tijdstip melding: 15:24:15 - Situatie: PRIORITEIT 2
Brandweer met gepaste spoed naar Spoorstraat in Doetinchem

Het fotoboek van Ideaal

Carnaval in Velswijk (zaterdagmiddag)

Zaterdagmiddag is het carnval in Velswijk begonnen. rnrnIn het Doldraejershuus, het thuishonk van De Doldraejers, begonnen de festiviteiten officieel met de sleuteloverdracht. Hiermee droeg burgemeester Besselink van de gemeente Bronckhorst de macht over aan Prins Bert van De Doldraejers.rnrnNa het officiƫle deel was het tijd voor de optocht door Velswijk. Het hele weekend vieren De Doldraejers een gezellig en leuk carnavalsfeest.

Ga naar het nieuwsbericht   Terug naar het overzicht van fotoboeken

Dit fotoboek is toegevoegd op: 10-02-2018
De foto's in dit fotoboek zijn gemaakt door: Arno Wolsink
Aantal foto's in dit fotoboek: 39

Uitleg van het fotoboek

U kunt verder bladeren door op de zijkanten van de foto te klikken. Onder de foto ziet u een carousel van kleine foto's. Hiermee kunt u snel een bepaalde foto opzoeken.

U kunt inzoomen door op het midden van de foto te klikken. Het fotoboek opent dan op het volledige scherm. Door naast de foto of op het kruisje in de rechterbovenhoek te klikken, gaat u weer terug.

Een foto opslaan kan niet als u ingezoomd hebt. In de normale stand kunt u met de rechtermuisknop een foto opslaan. Let op! Foto's mogen alleen voor prive doeleinden gebruikt worden. Lees voor meer infomratie onze disclaimer.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook

Terug naar het overzicht van fotoboeken