Het fotoboek van Ideaal

Broodwegen bij de Mulderfluite

De traditionele broodweging bij de Muldersfluite aan de weg tussen Zelhem en Hengelo is donderdag weer een groot succes geworden.rnrnDe broodweging is nog steeds een levende geschiedenis. Volgens een gebruik dat al in 1559 genoemd werd, maar dat mogelijk nog ouder is, mochten boeren op de gemeenschappelijke markengronden plaggen steken, maar dan moesten ze jaarlijks roggebroden leveren van minstens 22 pond.

Ga naar het nieuwsbericht   Terug naar het overzicht van fotoboeken

Dit fotoboek is toegevoegd op: 10-05-2018
De foto's in dit fotoboek zijn gemaakt door: Arno Wolsink
Aantal foto's in dit fotoboek: 59

Uitleg van het fotoboek

U kunt verder bladeren door op de zijkanten van de foto te klikken. Onder de foto ziet u een carousel van kleine foto's. Hiermee kunt u snel een bepaalde foto opzoeken.

U kunt inzoomen door op het midden van de foto te klikken. Het fotoboek opent dan op het volledige scherm. Door naast de foto of op het kruisje in de rechterbovenhoek te klikken, gaat u weer terug.

Een foto opslaan kan niet als u ingezoomd hebt. In de normale stand kunt u met de rechtermuisknop een foto opslaan. Let op! Foto's mogen alleen voor prive doeleinden gebruikt worden. Lees voor meer infomratie onze disclaimer.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook

Terug naar het overzicht van fotoboeken